2012. október 19., péntek

Hősnők Viadala 2012 - Szavazz Dani-re!


Párbaj #3: Dani vs. Grace
(okt. 19 - 21)




Akinek szüksége lenne egy kis emlékeztetőre, az --> ITT <-- megtalálja, hogy pontosan mi is az a Hősnők Viadala, de a kulcsfontosságú információ: Két naponta új meccs indul. Minden meccs egy YA (fiatal felnőtt) és egy Felnőtt párbaj párost párbajoztat. A párbaj nyertesei bekerülnek a következő fordulóba és addig párbajoznak, amíg csak egy-egy hölgy marad.

Olvasd el a kampányszövegeket és add le a voksod! Ki jusson tovább a következő fordulóba? Szavazni a bejegyzés alján található szavazódobozban tudtok. Egy párbajra mindenki csak egyszer szavazhat! A szavazást október 20-án 23:59-kor lezárjuk!!!

Nyereményjáték

A saját nyereményjátékunk:
A játék végén sorsolunk egy nyertest, aki a következő könyvek közül választhat EGYet plusz kap egy egyedi készítésű fém könyvjelzőt:

Gillian Bagwell: A darling szajha
VAGY
True Blood 2. Élőhalottak Dallasban
VAGY
True Blood 3. Holtak klubja
VAGY
True Blood 5. Lidércfény
VAGY
True Blood 7. Hetedik harapás
VAGY
L.J. Smith: Vámpírnaplók 1. Ébredés

A feladat:
A játék ideje alatt ITT A BLOGON bármelyik bejegyzéshez legalább egyszer kommentelni, illetve legalább egyszer a blogunkon keresztül szavazni. Ezt tehát most ebben a bejegyzésben is megteheted. Kommentbe írd be, hogy szavaztál, és akár ki is fejtheted, ha van kedved, de nem muszáj:) Mindegy, kire szavazol, ha itt szavazol, bekerültél a nyereményjátékba.
VAGY
A Facebook oldalunkat lájkolni és ott kommentelni a játék bejegyzéséhez.

KözösKalap: 
A játék legvégén sorsolunk EGY szerencsés nyertest azok közül, akik szabályosan töltötték ki az ITT található RAFFLECOPTER-t
  • True Blood #1: Inni és élni hagyni (Alsyniai regék jóvoltából)
  • ÉS Libba Bray: Rettentő gyönyörűség (Napi falat jóvoltából)
  • ÉS 1 db saját tervezésű 2013-as mini naptár a nyertes kedvenc könyvével kapcsolatosan (Magnolia jóvoltából)


Dani O'Malley

Innen ismerheted: Karen Marie Moning: Tündérkrónikák

Először feltűnt: Álom és valóság (Tündérkrónikák #2)

Természetfeletti státusza: Sidhe látó (ember)

Kampányának vezére: Faye & Vic @ Alsyniai regék

Miért szavazzatok rá?


Dani "Mega" O'Malley: 13 éves, vörös, borzas hajú, szeplős, törékeny alkatú, jellegzetesen ír kislány - és gyilkológép.

Több száz unseeliet (sötét tündért) segített már át a másvilágra, a Falak leomlása után is Dublin utcáin portyázott, feltalálta az Árnyak elleni (testetlen unseeliek, amiket - elvileg - semmivel sem lehet megölni és kiszívják az embert a bőréből) egyetlen hatékony fegyvert. Hogy hogyan? Szupererős, szupergyors, szuperbátor. Az egyik legkülönlegesebb sidhe-látó, az eddig ismertek közül senki nem rendelkezik ezekkel a képességekkel. Épp ezért ő kapja meg a Fény Kardját, a két fegyver egyikét, amivel bármelyik unseeliet el lehet pusztítani. Menőn hangzik, igaz? De nem csak ezért érdemes rá szavazni!

Dani a sötétség és a fény különös keveréke: édesanyját egy unseelie ölte meg, mikor ő még csak 7 éves volt, s Machez hasonlóan a bosszú élteti. Korán kellett felnőnie a sidhe-látók között, a szigorú Rowena irányítása alatt. Ugyanakkor mindig kész egy kis tréfára.

És hogy még miért is szeretjük?
- Mert őszinte és mindig hű önmagához. Ha kell, szembeszáll az unseelie hercegekkel, de ha nem ért egyet a vezetői döntésekkel, Rowena ellen is fellázad, hogy Mac-kel, újdonsült legjobb barátnőjével, akivel szinte már testvérré váltak, együtt hadjáratot indítsanak a tündérhordák ellen.
- Mert minden körülmény ellenére, ami a korai érettségre kényszerítette, még mindig annyira gyerek.
- Mert minden vagánysága ellenére érezhető az emberi jelleme, hibái is.
- Mert rajongással tekint a férfiakra. Kedvenc mondata: "Egy nap neki adom majd a szüzességem", és előszeretettel váltogatja, hogy épp Jericho Barrons vagy V'lane, a "halált hozó szextündér" legyen a szerencsés.
- Mert imád káromkodni, hogy ne nézzék gyereknek. Kedvenc kifejezése a "haver", amiről Mac, jó nővérhez méltóan, igyekszik leszoktatni.
- Mert, bár rettentően el van telve önmagával és a saját képességeivel, tőle mégis annyira hitelesen hangzik, hogy nem lehet nem egyetérteni vele.

Minden tinédzser olyan szeretne lenni, mint ő, ha már tizenévesen csúnya, gusztustalan természetfeletti lényeket kellene ölnie. És minden tündérvadász ilyen szuperhúgot kívánna magának.


4 megjegyzés :

Elhaym írta...

Szavaztam Danira. :)

Naomi írta...

Moning rajongó vagyok, ezért természetes, hogy Danira szavaztam.

Zsofia írta...

Szavaztam :)

Betty írta...

Szavaztam, természetesen Danira :)